Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
artur cieślik (2781 niezalogowanych)
23 Posty
Magdalena Antoniak
(emilka1)
Wiking
Ja też się na początku roku przeprowadzam z moją 3 letnią córą.

Jasna,a dokąd jesli można zapytać się przeprowadzasz?My prawdopodobnie w okolice Akershus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Silna Matka! napisał:

JESTEM JEDNA Z MATEK , KTORA DOKLADNIE 3Y TYGODNIE TEMU STRACILA WLASNE DZIECI!
PATRZAC NA NOWY WPIS ...TEMAT...COS MNIE TKNELA ,ZEBY TU WEJSC ( nie jestem zwolenniczka forum) MOJA ZYCIOWA SYTUACJA ZMUSILA MNIE DO TEGO!!!!!!
CHCE POWIEDZIEC GLOSNO, POKAZAC SWOJA TWARZ....
Zostalo mi to zabronione!
Chce powiedziec moim synkom , ze za nimi tesknie , pragne zabrac do domu ....
ZOSTALO MI TO ZABRONIONE!
Ktos z was powiedzial ,ze odszczeka swoje slowa oskarzajac mnie , za wymysl ...
Proponuje juz zaczac to robic!

Kazdego dnia znajduje coraz wiecej informacji na ten temat , kazdego dnia zaczynam zdawac sobie sprawde , iz ta instytucja zranila wiele ludzi , rani bezkarnie nadal!!!!

JAKIM PRAWEM?!!!!!!!!

Między innymi ja wątpiłem w Pani historię w innym temacie forum. Wątpiłem, co nie znaczy, że przekreśliłem. I od uwiarygodnienia się należy zacząć, jeśli się wrzuca na forum takie informacje. A więc sama jest Pani sobie winna takiego potraktowania i proszę nie mieć do nikogo pretensji, ponieważ w internecie krąży wiele fałszywych informacji, mających na celu skłócanie ludzi.

I niestety im bardziej Pani napiera z tymi postami, z filmami znalezionymi w necie, tym bardziej jestem przekonany, że to SCIEMA!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
aneczka77
moze nikt nie zadwonil do BV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(XXlimonkaXX)
Początkujący
kathrina napisał:
www.lagata.pl/topic/19139-faszyzm-norweski/

www.himavanti.org/pl/c/artykularnia/norw...eci-polskim-rodzicom

forum-norwegia.net/viewtopic.php?f=3&...p;sd=a&start=120

www.gazeta.ie/forum/lofiversion/index.php?t70734.html

fakty.interia.pl/swiat/news/polska-konsu...na-wypowiedz,1707240

Jako matka zaczynam sie tego bac. W internecie mozna znalesc miliony tego typu artykulow. Przytoczylam kilka pierwszych linkow.

Jesli drogie mamy znajda czas na poczytanie i podziela sie ze mna swoimi odczuciami, bylabym wdzieczna.
Jako matka nie wiem jak to mam odbierac , czy powinnam zabrac stad dzieci i uciekac do Polski?

Przyznaję, że cała ta sytuacja narobiła mi niezłego stresa, ale na wszystko trzeba patrzeć realnie. Nie dać się zwariować, nie wierze by normalnej rodzinie ot tak w cywilizowanym kraju można by zabrać dzieci. I obym się nie myliła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
przyklad
1 ktos dzwoni do bv,ze bijecie dzieci i naduzyywacie alkocholu w ich obecnosci./niewazne czy to prawda czy nie/ /zadzwonil sasiad z dolu bo twoje dzieci ciagle glosno sie bawily i go to wkurzalo/

2 przyjezdza politi i pracownik bv.jest sobota godz 22,dzieci spia a wy wypiliscie po drinku
3.pakuja rodzine i na politi
4wyjasnienia
5was puszczaja,ale dzieci zatrzymuja do wyjasnienia,
6zgodnie z prawem po 6 tyg od odebrania tracisz prawo do wychowywania wlasnych dzieci,bo to ze one nie sa twoje tylko panstwowe to wiadomo.

i wyjasniaj sobie dalej ,jezdzij po sadach adwokatach ,a czas plynie ,po 2 latach prania mozgu twoje dzieci moze nawet nie beda chcialy cie widziec

..................nierealne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/...ajestacie-prawa.read

Wczesniej podejrzewalam ze cos jest nie tak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok